Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Επαναφορά
fa1486a

Πίνακας ζωγραφικής σε καμβά Van Gogh Almond Blossom



10,00 €
με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: fa1486

Μια εικόνα.. χίλιες λέξεις! Επιλέξτε τον δικό σας καμβά,ανάμεσα σε μοναδικά σχέδια και υψηλής ποιότητας υλικά στις καλύτερες τιμές. Δημιουργούμε για εσάς τελαρωμένους καμβάδες, με άκαμπτο ξύλινο πλαίσιο και την εικόνα που επιθυμείτε για την διακόσμηση του χώρου σας ή για να να το τυλίξετε με αγάπη και να το δωρίσετε στ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πίνακας σε καμβά Van Gogh Almond Blossom

Διάσταση
Τμχ

Πίνακας ζωγραφικής σε καμβά Van Gogh Almond Blossom - Άνθη Αμυγδαλιάς

Το ζωγραφικό έργο «Άνθη Αμυγδαλιάς» είναι μέρος μιας σειράς αρκετών πινάκων που δημιουργήθηκαν κατά τη χρονική περίοδο μεταξύ 1888 και 1890 από τον Βίνσεντ βαν Γκογκ στην Αρλ και το Σεν Ρεμί στη Νότια Γαλλία, ενός ανθισμένου δέντρου αμυγδαλιάς. Τα ανθισμένα δέντρα ήταν σημαντικά για τον Βαν Γκογκ. Αντιπροσώπευαν την αφύπνιση και την ελπίδα. Του άρεσαν αισθητικά και έβρισκε χαρά στο να ζωγραφίζει ανθισμένα δέντρα. Τα έργα αντανακλούν τις επιρροές του ιμπρεσιονισμού, του Divisionist και της ξυλογραφίας του Ιαπωνισμό. Ο πίνακας Άνθη Αμυγδαλιάς δημιουργήθηκε για να τον εορτασμό της γέννησης του ανιψιού του και συνονόματού του, γιου του αδελφού του Τεό και της νύφης του Τζο.

Το 1888, ο Βαν Γκογκ είχε έμπνευση στη νότια Γαλλία και ξεκίνησε την πιο παραγωγική περίοδο της ζωγραφικής του καριέρα. Σε σχέση με τον πίνακα «Αγρόκτημα στην Προβηγκία» (1888), η Εθνική Πινακοθήκη Τέχνης σημειώνει ότι: «Ήταν ο ήλιος που ο Βαν Γκογκ ζητούσε στην Προβηγκία, μια λάμψη και φως που θα ξεπλύνει τις λεπτομέρειες και θα απλοποιήσει τις μορφές μειώνοντας τον κόσμο γύρω του, με τον τρόπο του σχεδίου που θαύμαζε στις ιαπωνικές ξυλογραφίες. Η Αρλ, έλεγε, ήταν "η Ιαπωνία του Νότου". Εδώ ένιωθε πως το εφέ ισοπέδωσης του ήλιου θα ενίσχυε τα περιγράμματα των συνθέσεων και θα μείωνε τις αποχρώσεις του χρώματος σε μερικές ζωντανές αντιθέσεις. Τα ζεύγη των συμπληρωματικών χρωμάτων, το κόκκινο και το πράσινο των φυτών, οι πλεγμένες ανταύγειες των πορτοκαλιών και μπλε στο φράχτη, ακόμα και τα ροζ σύννεφα που ζωντανεύουν στον τυρκουάζ ουρανό — σχεδόν δονούνται το ένα ενάντια στο άλλο.»[1] Όταν Βαν Γκογκ έφθασε στην Αρλ τον Μάρτιο του 1888 τα οπωροφόρα δέντρα στα περιβόλια ήταν έτοιμα να ανθίσουν.[2] Τα άνθη των βερικοκιών, ροδακινιών και δαμασκηνιών τον παρακίνησαν,[3] και μέσα σε ένα μήνα είχε δημιουργήσει δεκατέσσερα έργα ζωγραφικής με ανθισμένα οπωροφόρα δέντρα.[4] Ενθουσιασμένος από το θέμα, ο Βαν Γκογκ ολοκλήρωνε σχεδόν ένα πίνακα την ημέρα.[5] Περίπου στις 21 του Απρίλη ο Βαν Γκογκ έγραψε στον Τεό, ότι «θα πρέπει να αναζητήσω κάτι νέο, τώρα οι οπωρώνες έχουν σχεδόν τελειώσει την άνθηση.» [4]

Μια εικόνα.. χίλιες λέξεις! Επιλέξτε τον Πίνακας ζωγραφικής σε καμβά Van Gogh Almond Blossom ,ανάμεσα σε μοναδικά σχέδια και υψηλής ποιότητας υλικά στις καλύτερες τιμές. Δημιουργούμε για εσάς τελαρωμένους καμβάδες, με άκαμπτο ξύλινο πλαίσιο και την εικόνα που επιθυμείτε για την διακόσμηση του χώρου σας ή για να να το τυλίξετε με αγάπη και να το δωρίσετε στ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαστάσεις:

30cm x 20cm 
45cm x 30cm  

60cm x40cm 

75cm x 50cm 

90cm x 60cm  

105cm x 70cm  

120cm x 80 cm 

135cm  x 90 cm 

150cm  x 100 cm 

Βίνσεντ βαν Γκογκ

βαν γκογκ πινακες ζωγραφικης van gogh πινακες έναστρη νύχτα πινακας Βαν γκογκ εναστρη νυχτα  Εναστρη νυχτα αφισα  Αντιγραφα πινακων  Διαφοροι πινακεσ ζωγραφικησ  Θεματα για πινακεσ ζωγραφικησ

fa1486
1000 αντικείμενα
Νέο προϊόν

No customer reviews for the moment.